Engineering

De engineering of het advies zal gedaan worden naar gelang de uitkomsten van het onderzoek naar de mogelijkheden. Hierbij wordt met alle mogelijke factoren rekening gehouden en zullen, indien nodig, meerdere berekeningen worden gemaakt.

Wat kunt u allemaal verwachten in de fase van engineering?
Bij de engineering spitsen wij, Boonstoppel Engineering en Energy Outsourcing Solutions, ons voornamelijk op het uitvoeren van de benodigde berekeningen om tot een sluitende, energiebesparende oplossing te komen.

De volgende berekeningen kunnen wij onder andere voor u uitvoeren:

  • Warmteverliesberekening
  • Koellastberekening
  • Leidingnetberekeningen
  • Ventilatieberekening
  • Elektra berekeningen

Alle uitkomsten tezamen bepalen wat er benodigd is om uw oplossing te kunnen realiseren. Ook hierbij zullen wij niet alleen kijken naar de berekeningen, maar ook hetgeen wij geleerd hebben uit onze eerdere projecten. De resultaten en adviezen zullen in één rapport worden samengevat en met u worden doorgenomen. Op basis van dit gesprek zal worden bepaald of het advies sluitend ofwel verder onderzoek benodigd is.

Na uw akkoord kunnen we overgaan tot uitvoering

Benieuwd naar onze uitgebreide diensten met betrekking tot engineering? Bel ons dan snel op 078-6931222 of vul het contactformulier hieronder in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.