Inventarisatie

Voor het beoordelen van de mogelijkheden om voor u (de opdrachtgever) een project uit te voeren met als uitgangspunt verduurzamen, is een eerste inventarisatie van de bestaande situatie en het energieverbruik nodig om de mogelijkheden voor toepassing van energiebesparende maatregelen en/of duurzame opwekking te kunnen adviseren.

Hoe gaat zo'n inventarisatie in zijn werk?
Na een eerste contact zullen adviseurs van Boonstoppel Engineering en Energy Outsourcing Solutions met u in gesprek gaan over wat de exacte opdracht is en wat de huidige situatie is. Hierbij wordt gekeken naar het type locatie, het huidige energieverbruik en de mogelijkheden van de bestaande oplossing.

Wat te doen als u de gevraagde informatie al beschikbaar heeft?
Als u van tevoren al een goed beeld kunt schetsen van de situatie kunnen wij in een eerste gesprek al dieper in gaan op een specifieke oplossing. U kunt onderstaand formulier invullen om ons op de hoogte te brengen. Wij zullen dan contact met u opnemen omtrent uw opdracht en waar we kunnen al wat eerste inzichten geven op basis van onze kennis en ervaring.

De volgende stap in ons proces is een onderzoek

Heeft u een project of een potentieel project waarover u met ons in gesprek wilt gaan?
Laat het ons weten, door te bellen naar 078-6931222 of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.