Uitvoering

Geweldig! De samenwerking gaat van start.

Op basis van de verschillende berekeningen kan worden bepaald welke stappen als eerst moeten worden ondernomen. De uitvoering vindt plaats op basis hetgeen is afgesproken, dit kan slechts 1 discipline zijn of de volledige begeleiding en uitvoering van begin tot eind. In overleg met de opdrachtgever wordt een planning uitgewerkt waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen en processen van de opdrachtgever.

Samenwerkingsverbanden
In veel van onze projecten werken wij samen met Energy Outsourcing Solutions. Energy Outsourcing Solutions (kortweg Energy-OS) biedt een heel breed pakket. Duurzame energie wordt gekoppeld aan een beter binnenklimaat: koeling in de zomer, verwarming in de winter en permanente luchtverversing.

Benieuwd naar wat wij allemaal voor mooie projecten uitgevoerd hebben? Kijk dan eens op naar onze cases, die wij hebben uitgewerkt op onze projectenpagina.

Interesse in onze leveringsmogelijkheden?

Enthousiast geworden over onze werkwijze en wilt u graag persoonlijk contact? Bel ons dan op 078-6931222 of vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.