Onderzoek

Onderzoek naar de mogelijkheden op basis van de wensen van de opdrachtgever en/of de uitkomsten van de inventarisatie. Het onderzoek naar de mogelijkheden zal de basis zijn voor de verdere uitwerking en engineering van het project. In het onderzoek zal in eerste instantie beoordeeld worden hoe op het energieverbruik bespaard kan worden en in tweede instantie zal de mogelijkheid van duurzame opwekking uitgewerkt worden. De uitdaging wordt steeds meer 0 op de meter.

Hoe gaat zo'n onderzoek in zijn werk?
Na het inventarisatiegesprek gaan wij, Boonstoppel Engineering en Energy Outsourcing Solutions, een passende oplossing zoeken op basis van hetgeen wat is aangeleverd door u als opdrachtgever. Wij focussen ons onderzoek op energieverbruik, omdat het verlagen hiervan ons hoofddoel is. Hierbij wordt stapsgewijs onderzocht waar winst te behalen valt met het oog op de locatie en uw wensen. Het tweede deel van het onderzoek focust zich op duurzame opwekking, dit is dus meer het gericht uitwerken van een bepaalde oplossing. Gedurende het hele onderzoek zullen wij onze kennis uit eerdere projecten meenemen om tot een zo compleet mogelijke uitwerking te komen.

Is een onderzoek noodzakelijk?
Hoewel wij altijd aanraden om een onderzoek door ons te laten uitvoeren, om zodoende de haalbaarheid te kunnen garanderen, kan het natuurlijk voorkomen dat u dit niet nodig acht of een onderzoek niet noodzakelijk is, omdat in de eerste fase van ons proces is gebleken dat er maar één passende oplossing is.

Lees alles over Engineering

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078-6931222 of door het onderstaande formulier in te vullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.